Sinem Kobal yıllar sonra setlere dönüyor! Detaylar belli oldu

8 yıldır Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik yaşayan Kobal uzun bir süredir kameralar karşısına geçmiyordu. 36 yaşındaki ünlü ismin yeniden hayranları ile buluşmaya hazırlandığı öğrenildi.

Sinem Kobal yıllar sonra setlere dönüyor! Detaylar belli oldu

Türk magazininde en ünlü çiftlerden olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 2016 yılında dünya evine girmişti. Çift mutlu yuvalarını 2 kız çocuğu ile genişletmiş ve her fırsatta mutlu olduklarını ifade etmeyi sürdürmüşlerdi.

Türk sinemasının sayılı jönlerinden olan İmirzalıoğlu ise Sinem Kobal'ın aksine ekranlardan kopmamış ve rol aldığı yapımların haricinde Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının sunuculuğuna getirilmişti.

2017'DEN SONRA YENİDEN

Özellikle canlandırdığı Selena karakteri ile akıllarda yer edinen Sinem Kobal'ın setere geri döneceği bilgisi geldi. 2017 yılından beri ekranlarda görünmeyen ve bu hasrete Karşılaşmalar dizisinde konuk oyuncu olması ile son veren Sinem Kobal yeni bir filmle ekrana dönüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kobal Her Şeyin Başı Merkür adlı bir sinema filmde rol alacak. Savaş muhabiri olma hayali kuran bir burç yazarını canlandıracak. Eğlenceli bir tonda çekilmesi beklenen film ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Evli ve çocuklu mutlu bir yaşantı sürdüren Sinem Kobal'ın yıllar sonra beyazperde performansının nasıl olacağı merak konusu oldu. Kobal'ın bu projesinden sonra yeniden ara verip vermeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER