Sinem Kobal hangi filmde oynayacak, partneri kim olacak?

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, bir komedi filmiyle yıllar sonra ekranlara dönüyor. Kobal'ın hangi filmde oynayacağı ve partnerinin kim olacağı ise merak konusu oldu.

Sinem Kobal hangi filmde oynayacak, partneri kim olacak?

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Sinem Kobal, 7 yıldır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. Sinem Kobal'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Sinem Kobal, savaş muhabiri olarak ekranlara geri dönüyor. Filmin vizyona gireceği gün ise büyük bir merakla bekleniyor.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yıllardır ekranlardan uzak kaldığı için hayranları üzülüyordu. Kobal, hayranlarını sevindirecek bir haber verdi. Ünlü güzel, 7 yıl aradan sonra astrolojik komedi filminde rol alacak. Sinem Kobal, "Her Şeyin Başı Merkür" adlı astrolojik komedi filminde başrol oynayacak.

Sinem Kobal hangi filmde oynayacak, partneri kim olacak?

KOBAL'IN FİMDEKİ PARTNERİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

"Her Şeyin Başı Merkür" adlı filmde Elif karakterine hayat verecek olan Kobal, savaş muhabiri olma hayalini bir kenara bırakıp kendini bir dergide burç yazarı olarak bulacak. Ayşe Balıbey'in kitabından uyarlanacak olan filmin vizyon tarihi ise henüz belirsiz. Edinilen bilgilere göre filmin çekimleri ağustos ayında başlayacak ve Kobal'ın filmdeki partneri için görüşmeler yapılıyor.

"Her Şeyin Başı Merkür" filminin vizyona gireceği gün merakla bekleniyor. Kobal'ın hayranları, 7 yıl aradan sonra ünlü güzeli ekranda görmek için gün sayıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER