Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna tokat gibi mesaj

İsrail'in Gazze'de sivillere ve bebeklere yaptığı saldırılardan sonra sanat camiasından da büyük tepkiler gelme başladı. Sinan Akçıl'da Netanyahu'ya tepkisini sosyal medyadan oğluna mesaj atarak gösterdi.

Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna tokat gibi mesaj

Bütün dünyanın yakından takip ettiği İsrail-Gazze savaşında İsrail'in sivillere ve bebeklere saldırılarının ardı arkası kesilmiyor. Giderek büyüyen zulme sanat camiasından da tepkiler yağmaya başladı. Sosyal medya hesaplarından kınama mesajları yayınlayan ünlü isimlerinin arasında şarkıcı Sinan Akçıl'ın paylaşımı dikkat çekti.

Sinan Akçıl sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'u tetiketleyerek mesaj yayımladı

screenshot-7-001.jpg

"RAHAT UYUYABİLDİN Mİ?"

Sinan Akçıl, Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya Twitter üzerinden mesaj gönderdi. Akçıl, Yair Netanyahu'yu etiketleyerek mesajında, "Hey Yair! Babanın bir seri bebek katili olduğunu biliyorsun değil mi? Binlerce insan öldükten sonra rahat uyuyabildin mi?" ifadelerini kullandı.

GAZZE'DE Kİ ZULME SESSİZ KALMAYAN İSİMLERDEN BİRİDE SİNAN AKÇIL

Masum sivillerin öldürülmesine sessiz kalmayan Akçıl, Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya Twitter üzerinden mesaj gönderdi. Sinan Akçıl mesajında, Yair Netanyahu'ya babasının bebek katili olduğunu hatırlattı.

screenshot-6-001.jpg

Akçıl mesajının geri kalanında, "Hey Yair! Babanın bir seri bebek katili olduğunu biliyorsun değil mi? Binlerce insan öldükten sonra rahat uyuyabildin mi?" ifadelerini kullandı.

screenshot-4-001.jpg

"Yair Netanyahu mesajıma görüldü attı"

Akçıl, dün de Twitter'dan şu paylaşımı yaptı,

"Yair Netanyahu mesajıma görüldü attı ama tahmin ettiğim gibi cevap yazamadı, bunlar sülalece korkak iyice anladım. Topun tüfeğin arkasına saklanıp aslan kesiliyorlar."

Haberankara.com

SONRAKİ HABER