Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Burak Ateş kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Şeyma Subaşı yakın zamanda boşanma haberleri ile gündeme geldi. Daha boşanmadan yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın yeni aşkının Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin düğününe katılan Burak Ateş olduğu ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Burak Ateş kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Evliliğinin üzerinden 4 ay geçen Subaşı boşanma konusuyla tekrar gündeme geldi. Boşanıyor mu iddiaları ile konuşulan üslü fenomen yeni aşkı ile gündemde. Oklar Şeyma Subaşı'nın ve Mohammed Alsaloussi'nin düğününe katılan 15 kişiden biri olan Burak Ateşe döndü. Haberlerin sosyal medyada hızla yayılmasından sonra Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin kim olduğu merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı, Burak Ateş birlikteliği Ateş'in düğüne davetliler arasında olması iddianın bomba etkisi yaratan noktası oldu. Boşanmanın sebebi olarak görülen yeni ilişki magazin gündeminde tartışılıyor.

0x0-seyma-subasinin-yeni-sevgilisi-burak-ates-mi-dugunune-katilan-15-davetliden-biriydi-burak-ates-kimdir-kac-yasi-1695965442378.jpg

ŞEYMA SUBAŞI BOŞANDI MI?

4 ay önce evlenen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Fas'ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğün yapmıştı.

Çift ülkeden ülkeye gezdikleri bir balayı ile konuşulurken boşanma haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bugün gelen haberlere göre Şeyma Subaş ve Mohammed Alsaloussi resmen boşandı.

ŞEYMA SUBAŞI YENİ SEVGİLİSİ BURAK ATEŞ Mİ?

İddiaya göre Şeyma ile Meedo boşanma dilekçelerinde; evliliklerinin ilk gününden itibaren fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, aralarında sevgi bağının kalmadığını vurgulayarak herhangi nafaka, tazminat istemediklerini belirtti.

burak-ates-kimdir.jpg

Şeyma daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırdı. Yeni sevgilisi ise iş adamı Burak Ateş.

BURAK ATEŞ KİMDİR?

iş adamı olduğu bilinen Burak Ateş hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Özel hayatı sır gibi sıklanan Burak Ateş, Şeyma Subaşı ile gündeme geldi. Burak Ateş Subaşı'nın düğününe davet ettiği 15 kişiden biri olarak biliniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER