Settar Tanrıöğen 3.defa ameliyata alındı! Settar Tanrıöğen kimdir?

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti'nde "Apo" karakterini canlandırarak adından söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'den gelen haber gündeme bomba gibi düştü. 2 defa ameliyat olan Tanrıöğen'in bir kez daha ameliyata alındığı öğrenildi.

Settar Tanrıöğen 3.defa ameliyata alındı! Settar Tanrıöğen kimdir

Türk tiyatrosu ve oyunculuk dünyasının usta isimlerinden Settar Tanrıöğen Ocak ayının son günlerinde beyin kanaması geçirmiş ve hızlı bir şekilde tedavi altına alınmıştı.

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizinde Abdullah karakterini canlandıran Tanrıöğen rahatsızlığı sebebiyle 2 defa ameliyata alınmış ve sağlık durumunun el vermemesinden dolayı rol aldığı diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Bu gelişmenin ardından ünlü oyuncunun yakınları olmak üzere tüm sevenleri Tanrıöğen'den gelecek iyi bir haberi beklemeye koyulmuştu.

Settar Tanrıöğen 3.defa ameliyata alındı! Settar Tanrıöğen kimdir?

Önümüzdeki günlerde taburcu olması beklenen Tanrıöğen'den beklenmedik bir haber geldi. Birsen Altundaş'ın haberine göre 61 yaşındaki oyuncu şiddetli baş ağrısından dolayı bir kez daha bıçak altına yattı. Tedavisi bu sebepten dolayı uzayan Tanrıöğen'in bir kez daha bıçak altına yatması kısa sürede sanat dünyasında ilk sıralara yerleşen bir gelişme oldu.

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR? SETTAR TANRIÖĞEN NEDEN HASTALANDI?

22 Ekim 1960 yılında Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde doğdu. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan Settar Tanrıöğen, 90'lı yıllarda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan ve Erdoğan Dikmen'nin de oynadığı Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Saldıray Abi karakteri ile tanındı. Tanrıöğen son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini canlandırıyordu.

SONRAKİ HABER