Sergen Yalçın gerçek ismi, Yalçın'ın tam adı nedir?

Türk eski millî futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın bu seferde "Kim Milyoner Olmak İster" yarışması ile gündeme geldi. Sergen Yalçın'ın tam adı ve gerçek ismi araştırma konusu oldu.

Sergen Yalçın gerçek ismi, Yalçın'ın tam adı nedir?

Türkiye'de milli takım formasını da giyen, oynadığı futbol ile bir döneme damga vuran ve adını duyuran Sergen Yalçın jübilesini yaptıktan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam etme kararı almıştı. Çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, formasını giyerek efsane haline geldiği Beşiktaş'a bu sefer teknik direktör olarak dönmüş, pek çok başarıya imza atarak muhteşem bir dönüş yaşamıştı.

SERGEN YALÇIN, KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASI İLE GÜNDEMDE!

Efsane futbolcu ve ünlü teknik direktör Sergen Yalçın bu seferde ekranlarda reyting rekoru kıran "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli yarışmada sorulan soru ile gündem oldu. Sergen Yalçın yarışmanın 500 bin TL ödüllü sorusu ile gündem oldu.

SERGEN YALÇIN GERÇEK İSMİ, TAM ADI NEDİR?

A: Metin Ali Sergen Yalçın

B: Ali Rıza Sergen Yalçın

C: Rıza Feyyaz Sergen Yalçın

D: Muhsin Metin Sergen Yalçın

Cevap: B

Sergen Yalçın'ın ismi bu sefer sorulan 500 bin liralık soru ile gündem oldu. Pek çok kişinin sadece Sergen Yalçın olarak ismini andığı ünlü futbolcu ve teknik direktörün tam isminin Ali Rıza Sergen Yalçın olduğu öğrenildi.

SONRAKİ HABER