Şehinşah kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Ünlü rap şarkıcısı Şehinşah'ın Ankara'ya konsere gittiği sırada trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Şehinşah hayranları ise şarkıcının sağlık durumu ve kazayla ilgili detayları merak etmeye başladı.

Şehinşah kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Söylediği rap şarkıları ve Şehinşah adıyla tanınan Ufuk Yıkılmaz'ın Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdiği öğrenildi.

Kaza yaptığına dair bir video yayımlayan rap şarkıcısı Şehinşah, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.

aw043340-03.jpg

ŞEHİNŞAH'IN SAĞLIK DURUMU NEDİR?

1 Ekim Pazar günü İstanbul’dan Ankara’ya giden rap sanatçısı Şehinşah, Sakarya’da kaza yaptığını açıkladı. Şehinşah adıyla tanınan rap şarkıcısı Ufuk Yıkılmaz, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından yayımladığı bir video ile hayranlarına duyurdu.

aw043340-01.jpg

Şehinşah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ankara konserine yetişeceğiz inşallah. Ayrıca Canbay&Wolker kardeşlere de şifa diliyorum, biran evvel aramıza dönmeleri dileği ile” ifadelerine yer verdi.

aw043340-04.jpg

Maddi hasarla atlatılan kaza sonrasında rap şarkıcısı Şehinşah'ın Ankara’daki konserinde sahne aldığı öğrenildi.

aw043340-02.jpg

ŞEHİNŞAH KİMDİR?

Şehinşah adıyla tanınan Ufuk Yıkılmaz, 27 Aralık 1986 tarihinde Kemah, Erzincan'da doğdu. Hip hop kültürüyle genç yaşlarda tanışan Yıkılmaz, ortaokuldayken ilk sözlerini yazmaya başladı. Rap dışında video editörlüğü ve grafik çizerliği de yapan Yıkılmaz, "Karma" adlı şarkısı ile adından söz ettirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER