Seda Sayan'ın programı neden yok, bitti mi? Seda Sayan neden bıraktı?

Seda Sayan'ın programını izlemek isteyenler Star TV'yi açınca büyük bir şokla karşılaştı. Sabahların Sultanı Seda Sayan programı yerine Sana Değer programı yer aldı. Peki, Seda Sayan neden bıraktı, Seda Sayan'ın programı neden bitti?

Seda Sayan'ın programı neden yok, bitti mi? Seda Sayan neden bıraktı?

Star TV ekranlarının en sık izlenen yarışmaları arasında yerini alan Sana Değer programı şu anda izleyenlerle buluşuyor. Uğur Arslan ve Songül Karlı’nın sunumu ile izleyicilerin karşısına çıkan Sana Değer programı, Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yerini aldı.

SEDA SAYAN’IN PROGRAMI NEDEN BİTTİ?

Seda Sayan’ın sunmuş olduğu ve gündüz kuşağının en sık izlenen programları arasında yerini alan Sabahın Sultanı Seda Sayan bir süredir Star TV ekranlarında yok. Seda Sayan’ın programı yerine Songül Karlı ve Uğur Arslan’ın sunumu ile Sana Değer programı yayınlanıyor.

SEDA SAYAN NEDEN YOK?

Seda Sayan’ın programının neden bittiği ya da Seda Sayan’ın programı neden bıraktığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Şu anda yayın akışında Sana Değer programı yer alıyor. Seda Sayan’ın programı yayın akışında da yer almıyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Konu ile ilgili hem kanalın hem de Seda Sayan’ın resmi bir açıklama yapmaması, programın tamamen kaldırıldığı ihtimalini akıllara getirtti. Öte yandan şu anda Seda Sayan farklı bir kanalda da ekranlara gelmiyor. Başarılı sunucu bu sezon için ya da bir süre için dinlemeye çekilmiş olabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER