Seda Sayan ile Çağlar Ökten aşkı nasıl başladı? İtiraf geldi!

İlişki tavsiyeleriyle çok konuşulan Adil Yıldırım, ünlü isim Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşkı ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten aşkı nasıl başladı? İtiraf geldi!

Mentör ve yazar Adil Yıldırım, ünlü isim Seda Sayan ile Çağlar Ökten aşkı ile ilgili hiç bilinmeyen bir itirafta bulundu. Adil Yıldırım, çiftin kendisi sayesinde evlendiğini söyledi.

Youtube'da bir programa katılan mentör ve yazar Adil Yıldırım, Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in kendisinin canlı yayın için kurduğu oyunda yakınlaşarak evlendiklerini anlattı. İtiraflarıyla çok konuşulan Adil Yıldırım, ünlü isimler ile ilgili çok konuşulacak şeyler açıkladı. Yıldırım, Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin canlı yayında çöpçatanlığını yaparak evlenmelerine vesile olduğunu anlattı.

ARALARINDA ELEKTRİKLENME OLDU

Adil Yıldırım, katıldığı Youtube programında şunları söyledi:

"Seda Sayan beni programına davet etmişti öyle tanıştık. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'i ben evlendirdim. Program öncesi yapılan çalışmada 'Bir masa kurarak Seda Hanım'ın karşısına birini oturtalım ve flört sahnesi yapalım' dediler. Ben de harika olacağı için hemen kabul ettim. Seda Sayan'ın karşısına oturması için bir arkadaş gösterdiler ama o oynayamazdı ben de Çağlar'ın olmasını istedim. Çağlar o programda zaten şarkı söylüyordu. O masaya oturana kadar Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in arasında hiçbir şey yoktu. Kendilerine sordum hiçbir şey yokmuş. Masada oturduklarında aralarında bir elektriklenme oldu. Bunu da herkes canlı yayında gördü" diye konuştu.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten aşkı nasıl başladı? İtiraf geldi!

"ŞAKA OLARAK YAPTIĞIMIZ FLÖRT SAHNESİ EVLİLİĞE GİTTİ"

Öncesinde Sayan ve Ökten'in evleneceklerini hissettiğini söyleyen Adil Yıldırım, "Çağlar tam rolünün adamıydı Seda Hanım'ın Çağlar'a bakışlarından aralarında bir elektrik olduğunu anladık. Onlar da çok şaşırdı çünkü o ana kadar öyle bir şey olmamış. Benim öncesinde içimden bir ses 'Bunlar evlenir' demişti zaten. O kadar çok çiftle çalıştıktan sonra o enerjiyi alıyorsun. Canlı yayın için şaka olarak yaptığımız flört sahnesi evliliğe gitti" dedi.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşkı ile ilgili büyük itiraflarda bulunan Adil Yıldırım'ın açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve çok konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER