Şarkıcı Sıladan İlker Kaleli'ye aşk dolu sözler!

Seslendirdiği şarkılar ile milyonların sevdiği isimlerden olan Sıla bir yandan da özel hayatı ile gündem oluyor. Aşk dolu şarkıların sahibi Sıla, çalkantılı geçen yılların ardından aradığını bulmuşçasına söylemlerde bulunuyor.

Şarkıcı Sıladan İlker Kaleli'ye aşk dolu sözler!

44 yaşındaki Sıla ilk evliliğini 2020 yılında Hazer Armani ile yapmıştı. Evliliği öncesinde ilişki yaşadığı Ahmet Kural ile de yıldızı barışmayan Sıla Armani'de 2021 yılında boşanmıştı.

"AŞK PİYANGODUR"

Önce Ahmet Kural ardından Hazer Armani ilişkisi yaşayan Sıla bir kaç yıldır oyuncu İlker Kaleli ile birliktelik yaşıyor. 40 Yaşındaki İlker Kaleli ile arasındaki uyum magazin gündeminde de sık sık dile getiren Sıla yaşadığı süreci bir piyangoya benzetti.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye İlker Kaleli'yi anlatan Sıla "Zekası, vizyonu, donanımı... Birlikte gülebildiğim, hayatı paylaşabildiğim, yan yana koşabildiğim, durabildiğim , bir sürü şeyin tadını çıkartabildiğim biri İlker. Aşk piyangodur ve iyi piyango her zaman denk gelmez" dedi.

EVLİLİK KONUSU

Sıla'nın İlker Kaleli'ye duyduğu aşkı bu sözler ile ifade etmesi magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İkili geçtiğimiz ay evlilik sorularına içinde bulundukları durumdan memnun oldukları şeklinde cevap vermişti. İki isim kendilerini bir şeye şartlamadıklarını dile getirmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER