Şarkıcı Derya Uluğ'un domuz gribine yakalandığı açıklandı

Yakın dönemde Türk Pop müziğinin pek çok sevilen eserini seslendiren Uluğ geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığı için konserini iptal etmek zorunda kalmıştı. Kıbrıs'ta çıktığı sahneyi güçlükle tamamlayan Uluğ'un hastalığının nedeni belli oldu.

Şarkıcı Derya Uluğ'un domuz gribine yakalandığı açıklandı

Yoğun bir konser temposuna sahip olan Derya Uluğ geçtiğimiz günlerde yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne almıştı. Hayranları ile beraber sevilen şarkılarını seslendiren fakat rahatsızlığından dolayı sahneyi zorlukla tamamlayan Derya Uluğ daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sonraki konserlerine çıkamayacağını duyurmuştu.

"İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY YAŞIYORUM"

Uluğ yaptığı paylaşımda "Son konserim sonrasında sağlık durumum maalesef kötüleşti. Hastanede gerekli tüm tedaviler yapılmasına rağmen Merit Crystal Cove konserimi gerçekleştiremeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Misafirlerden özür diliyorum. Başka bir tarihte telafi edeceğiz" demişti.

ULUĞ'UN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Konserin ardından hemen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde tedavi altına alınan Derya Uluğ'a domuz gribi teşhisi konulduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 38 yaşındaki şarkıcının hastalığı magazin gündemine bomba gibi düşerken hayranları geçmiş olsun mesajı paylaşmaya başladı.

Domuz gribi hastalığına yakalandığı öğrenilen Derya Uluğ'un sağlık durumuna dair yeni bir bilgi bulunmuyor. Ünlü şarkıcının tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden konserlerine devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER