Sandık Kokusu neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi ile ilgili olarak araştırmalar hızlandı. Sandık Kokusu yeni bölüm neden yayınlanmadı. Yeni bölüm yayın tarihi açıklandı mı?

Sandık Kokusu neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Türk televizyonlarında çok izlenen ve özel bir hayran kitlesi bulunan dizilerin yayınları çok yakından takip ediliyor. Bunlardan birisi de Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi olarak biliniyor. Başarılı dizinin çok sayıda izleyicisi bulunuyor. Önemli reyting oranlarına ulaşabilen Sandık Kokusu ile ilgili olarak yeni bölüme dair farklı bir karar alındı.

SANDIK KONUSU NEDEN YAYINLANMADI?

Sandık Kokusu dizisi 32. bölüm ile bu akşam izleyiciler ile buluşacaktı. Ancak yeni bölüm için ekran başına geçenler başka bir yayın ile karşılaştılar. Bunun üzerine Sandık Kokusu’nun neden yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. Sandık Kokusu dizisinin 23 Ekim’de yayınlanması planlanan 32. bölümü Ankara’da gerçekleştirilen ve 5 şehit ile 22 yaralı ile neticelenen terör saldırısından dolayı yayınlanmadı. Tüm televizyon kanalları ortak bir karar alarak bu hafta yayınlanacak dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacaklar.

SANDIK KOKUSU 32. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sandık Kokusu dizisi için 32. bölümün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oluyor. Buna dair henüz ne Show TV’den ne de yapımcıdan bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminlere göre Sandık Kokusu yeni bölüm bir hafta sonra 30 Ekim’de yayınlanacak. Yeni bölümü izlemek isteyenler bir hafta beklemek durumunda kalacaklar. Show TV’nin bu gelişmeye dair duyuruyu kısa bir süre içerisinde yapması bekleniyor.

Sandık Kokusu dizisi gibi diğer tüm diziler de bu hafta ekranlara gelemeyecekler. Bu dizileri izlemek isteyenler bir sonraki hafta dizilerin yayın günlerinde izleyebilecekler. Bu yayın akışı değişikliği konusunda kanalların izleyicileri bilgilendirmeleri bekleniyor.

SONRAKİ HABER