Sakine Teyzenin pembe evi gündem oldu

Sosyal medyada araştırma konusu olan Sakine Teyze’nin pembe evi meraklandırdı. Pembe tutkusu ile dikkat çeken Sakine Akkul kimdir, nereli? Sakin Akkul’un pembe dünyası sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

Sakine Teyzenin pembe evi gündem oldu

Isparta’nın Sav beldesinde yaşayan 75 yaşındaki Sakine Teyze’nin pembe tutkusu gündem oldu. Eline geçen her şeyi pembeye boyayan ve yaşadığı alanı resmen Barbie evine çeviren Sakine Teyze, bu durumun aslında çocukluk yaşlarından itibaren başladığını söyledi.

Yaşadığı tek katlı evinin kapısından dış süsüne kadar pembeye boyayan Sakine Teyze “Elimden gelse oğlumla kızımı da pembeye boyayacağım, onlara da pembe pembe bakacağım. Çünkü çok seviyorum” dedi.

“BAŞKA RENGİ KABUL ETMEZMİŞİM”

Çocukluktan itibaren pembe sevdası olduğunu söyleyen Sakine Teyze, annesinin pembe dışında aldığı başka bir rengi kabul etmediğini şu şekilde anlattı:

“4-5 yaşlarında annemden pembe bez parçaları istermişim, onları dikermişim. Başka bir renk aldığı zaman kabul etmezmişim. Pembe sevgim o zamanlardan beri var. Babam bayramlarda bize bayramlık alacağı zaman bana pembe kazak al derdim. Başka renk alırsan giyinmem derdim, kıyafetlerimi pembe alırdı”

“ELİMDEN GELSE OĞLUMLA KIZIMI DA BOYAYACAĞIM”

Boyamanın içinden geldiğini söyleyen 75 yaşındaki Sakine Teyze, evini kendisinin boyadığını ve boyamadan durmadığını söyledi. Oğlunun boyamaması için kendini uyardığını söyleyen pembe aşığı yaşlı kadın, “Elimden gelse oğlumla kızımı da pembeye boyayacağım, onlara da pembe pembe bakacağım. Çünkü çok seviyorum” diyerek takipçilerini güldürdü.

Ankara ve Antalya başta olmak üzere farklı il ve ilçelerden evini görmeye gelenlerin olduğunu ifade eden Sakine Teyze, elinden gelse Sav Kasabası’nı da boyayacağını söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER