Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek?

Türkiye'nin ilan platformları arasında yer alan Sahibinden'de erişim sorunları yaşanıyor. Bu sorunlarla ilgili olarak vatandaşlar da araştırmalarına başladı.

Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek?

İlan platformları arasında yer alan Sahibinden, son olarak erişim sorunları ile gündeme geldi. Sahibinden'de yaşanan erişim sorunları vatandaşların gündeminde yer alırken bu sorunun neden kaynaklandığı ve ne zaman çözüleceği merak konusu oldu.

Sahibinden'de yaşanan sunucu hatası erişim sorunu gündeme gelirken gece yarısından bu yana kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor sahibinden ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Verilen uyarının ardından gözler "Sahibinden çöktü mü, sahibinden.com neden açılmıyor?" sorusuna çevrildi.

SAHİBİNDEN ÇÖKTÜ MÜ?

Sahibinden platformuna erişim sorunu devam ederken yaşanan sunucu hatasına ilişkin son dakika açıklaması da geldi. Sahibinden uygulamasına erişimde problem yaşanırken, bilgisayar ve cep telefonu tarayıcıları da sunucu hatası vermeye devam ediyor. Sahibinden, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada soruna ilişkin açıklamada bulundu. Sahibinden tarafından verilen bilgilerde "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi. Sorunun çözülmesi beklenirken vatandaşlar da beklenmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER