Safiye Soyman'ın acı günü! Oğlu Harun hayatını kaybetti

Türk sanat dünyasının en renkli isimlerinden olan Safiye Soyman hayatının en acı günlerinden birisini yaşıyor. 63 yaşındaki ünlü şarkıcının yıllardır baktığı MS hastası oğlu Harun Akaröz'ün yaşamını yitirdiği bildirildi.

Safiye Soyman'ın acı günü! Oğlu Harun hayatını kaybetti

Faik Öztürk ile beraber yan yana gelmesi ve eğlenceli kişiliği ile akıllarda yer edinen Safiye Soyman'ın Ziya Akaröz ile evliliğinden olma çocuğu Harun'un 25 yıldır MS hastası olduğu biliniyordu.

GENÇ YAŞTA YATAĞA DÜŞMÜŞTÜ

47 yaşında olan ve 22 yaşında bu hastalığa yakalanan Harun'a hayatının geri kalanında annesi Safiye Soyman ilgiyle bakmaya devam etti. Genç yaşında MS hastalığına yakalanan ve yatağa bağlı olarak ömrünü sürdüren Harun Akaröz'ün vefatı Safiye Soyman'ı derin bir üzüntüye boğdu.

Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği şikayeti ile hastaneye kaldırıldığı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından Safiye Soyman'ın sevenleri ve duyarlı vatandaşlar, Soyman'ın acısını paylaşan taziye mesajları yayınladılar.

SOYMAN'A DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR

Harun Akaröz'ün işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek. Yapılacak cenaze törenine ünlüler dünyasından da çok sayıda ismin katılması bekleniyor.

Bir sinir hastalığı olarak bilinen MS'in kesin bir tedavisi yok. Bu hastalığa yakalanan kişilere hayatının geri kalanında MS'in sıkıntılarını azaltmaya yönelik çeşitli adımlar uygulanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER