Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman?

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a katılıp katılmayacağına ilişkin sorular Acun Ilıcalı'nın açıklamaları adından gündeme geldi. Survivor izleyicileri Ronaldinho'nun Survivor'a katılıp katılmayacağına dair sorularına yanıt aramaya başladı.

Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman?

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor, izleyicinin takip ettiği programlar arasında yer alıyor. TV8 ekranlarının en çok takip edilen programları arasında yer alan Survivor ile ilgili gelişmeler izleyicinin yakın gündeminde yer alırken programa Ronaldinho'nun dahil olacağının açıklanması ile beraber vatandaşların da merak ettikleri arttı.

Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağını programın yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının adından gündeme geldi. Yapılan açıklamanın ardından ise ‘’Ronaldinho Survivor'a katılıyor mu?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman?

Paris Saint-Germain, Barcelona ve Milan'da kariyerinin büyük bölümünü geçiren Ronaldinho, Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre Survivor All Star'a gelecek.

RONALDİNHO SURVİVOR'A MI KATILACAK?

Dünya futboluna damga vurmuş, 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanmış olan ve efsane futbolcular arasında gösterilen Ronaldinho hakkında detaylar belli oldu.

Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman? - Resim : 2

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde Survivor All Star'da yaptığı açıklamada ayak futbolu için kendine takım arkadaşı olarak Ronaldinho'nun Survivor adasına geleceğini duyurdu. Ronaldinho, Survivor All Star'a Ilıcalı'nın düzenleyeceği ayak voleybolu için gelecek ve yarışmacılara da kumda futbol oynayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER