Reynmen evleniyor mu, kiminle nerede evleniyor, Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında?

Türkiye'de Reynmen adı ile ünlenen Yusuf Aktaş sosyal medya üzerinden ünlenerek fenomen haline gelmişti. Çok sayıda şarkısı bulunan Reynmen'in düğün haberi büyük yankı uyandırdı. Emire Cansu Kurtaran araştırılmaya başlandı.

Reynmen evleniyor mu, kiminle nerede evleniyor, Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında?

Sosyal medyada 6 milyondan fazla takipçisi bulunan Yusuf Aktaş ya da bilinen adıyla Reynmen fenomen haline gelmişti. Yakışıklı şarkıcının hayranları bugün gelen düğün haberi ile araştırmalara başladı. Uzun süredir birlikte olduğu arkadaşına 30 Nisan tarihinde evlilik teklifi ettiği iddiaları ile gündeme gelen Reynmen konu hakkında açıklama yapmamıştı. İddialar doğru çıktı. Ünlü çift peş peşe yaptıkları paylaşımlarla evliliği duyurdu.

REYNMEN EVLENİYOR MU, YUSUF AKTAŞ KİMİNLE EVLENİYOR, DÜĞÜNÜ NE ZAMAN, NEREDE?

Emire Cansu Kurtaran ile uzun süredir birlikte olan Reynmen'in evlilik kararı aldığı ve kız arkadaşına 30 Nisan tarihinde evlilik teklifinde bulunduğu açıklanmıştı. Evlilik teklifi iddialarına iki tarafta sessiz kalırken iddialar doğru çıktı. Ünlü çift peş peşe paylaşımlarda bulunarak nikah tarihlerini paylaştı.

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ VE KARİYERİ?

1996 Bursla doğumlu olan Emire Cansu Kurtaran, İngiltere'de yaşamını sürdürüyor. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, hayatına İngiltere'de devam ediyor. Miss Turkey 2017 finalistleri arasında yer almıştı. Kurtaran, finalistler arasına kalmasına rağmen Miss Turkey ilk 10' girmeyi başaramadı.

Reynmen evleniyor mu, kiminle nerede evleniyor, Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında?

Çift instagram hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaparak nikah için İtalya'ya gittiklerini duyurdu. Ünlü çitfin yapmış olduğu paylaşımlara yorum yağmuru yaşanırken Reynmen'in hayranları kendisine mutluluklar diledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER