Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı!

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın sağlık durumu merak ediliyor. Reha Muhtar’ın sağlık durumuna dair son gelişmeyi Uğur Dündar açıkladı.

Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı!

Türkiye’nin ünlü televizyoncularından olan Reha Muhtar 19 Ağustos 2024 tarihinde evinde geçirdiği kaza nedeniyle ağır yaralanmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Reha Muhtar’ın duran kalbi çalıştırılmış ve yoğun bakımda tedavisine başlanılmıştı. Ünlü televizyoncu yaşam savaşı verirken şu anda son sağlık durumu hakkında bilgiler kamuoyunda pek yer almıyor. Bu konuda yaşanan merak Gazeteci Uğur Dündar’ın açıklaması ile son buldu.

İKİ DEFA ENTÜBE EDİLDİ

Reha Muhtar hastaneye kaldırıldıktan sonra zor bir dönem geçirdi. Doktorlar pıhtı atabileceğinden endişe ederek Reha Muhtar’ı iki defa entübe ettiler. Bu zorlu süreçleri yaşamak zorunda kalan Reha Muhtar’ın yavaş yavaş sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Hatta Reha Muhtar’ın hayati tehlikesinin ortadan kalktığı kaydedildi.

UĞUR DÜNDAR AÇIKLADI

Reha Muhtar’ın sağlık durumu ile yakından ilgilenen Uğur Dündar elde ettiği bilgileri ara ara kamuoyuna açıklıyor. Son olarak bir açıklama daha yapan Uğur Dündar, “Sevgili arkadaşım Reha Muhtar’ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur.” dedi.

YAŞAMA YENİDEN TUTULDU

Reha Muhtar oldukça ağır bir süreçten geçiyor. Sağlık durumunun çok kritik olduğu bir dönemde rehabilitasyon dönemine geçilecek olması Reha Muhtar’ın hızla eski haline geldiğini gösteriyor. Reha Muhtar’ın ne zaman hastaneden taburcu olacağı konusu ise şimdi merak edilen yeni bir gelişme oldu. Bu konuda karar doktorları tarafından verilecek.

Reha Muhtar uzun bir süredir mesleğinden uzak kalmış ve emekli hayatı sürdürüyordu. Ekranlarda gözükmeyen Reha Muhtar sağlık sorunları ile yeniden Türkiye’nin gündemine geldi.

SONRAKİ HABER