Reha Muhtar ve Deniz Uğur davasında karar belli oldu! Nafaka ödeyecek!

Gazeteci Reha Muhtar ve oyuncu Deniz Uğur arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Deniz Uğur, velayeti Reha Muhtar'da olan oğulları için nafaka ödeyecek.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur davasında karar belli oldu! Nafaka ödeyecek!

Gazeteci Reha Muhtar'dan olan çocukları için velayet davası olan oyuncu Deniz Uğur'un davasında karar çıktı. Anne Deniz Uğur’un, Reha Muhtar’a nafaka ödemesine karar verildi.

Deniz Uğur ve Reha Muhtar, 2010 yılında boşandı. Çiftin bu evlilikten Mina Deniz ve Poyraz Deniz isimli ikizleri dünyaya geldi. Boşanma sonrası çift arasında velayet sorunu yaşandı. Mahkeme, velayet davasında çocukların çıkarlarını gözetmek adına anne Deniz Uğur ve baba Reha Muhtar'dan ebeveynlik raporu sunmalarını istedi.

Deniz Uğur, bu raporu başından beri talep ettiğini söyledi. Uğur, "Adli Tıp, ciddi bir bilim dalıdır ve bu uzmanlar, 90'lı yılların TV seyircisi gibi kandırılamaz" diye konuştu.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur davasında karar belli oldu! Nafaka ödeyecek!

DENİZ UĞUR NE KADAR NAFAKA ÖDEYECEK?

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, gazeteci Reha Muhtar ve oyuncu Deniz Uğur arasındaki nafaka davasında karar belli oldu. Mahkeme, çiftin oğulları Poyraz'ın velayeti Reha Muhtar'da olduğu için Deniz Uğur'un 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Mahkemenin kararı üzerine çiftin nafaka haberi, eski adı Twitter olan X platformunda gündem olarak en çok konuşulan konular arasına girdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER