Rauf Tamer kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Paylaşılan son dakika haberi ile ünlü Gazeteci Rauf Tamer'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Vatandaşlar Rauf Tamer'in kariyeri ve hayatı hakkında bilgi almak isterken neden hayatını kaybettiğini de merak etti.

Rauf Tamer kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Paylaşılan son dakika bilgisi ile Gazeteci Rauf Tamer'in 82 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi. Bununla beraber ''Rauf Tamer kimdir?'' sorusu gündeme taşındı. Gazeteci olan Rauf Tamer'in ölüm nedeni de merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

64 yıldır gazetecilik yapan Tamer, uzun yıllardır Posta Gazetesi'nde köşe yazısı yazıyordu. Rauf Tamer'in hayatı merak edilirken Posta Gazetesi'ndeki yazılarıyla tanınan tecrübeli gazetecinin vefat ettiği duyuruldu.

RAUF TAMER KİMDİR?

Rauf Tamer 1937 yılında Sivas'ta doğmuş Türk gazeteci ve yazardır. 1959 yılında Cumhuriyet Gazetesi spor muhabirliğiyle meslek hayatına başlayan Tamer, Ekspres, Tasvir, Yeni İstanbul, Tercüman, Hürriyet, Sabah ve Star'ın da aralarında bulunduğu pek çok gazetede görev yaptı. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi de olan başarılı Gazeteci Tamer, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.

rauf-tamer-kimdir-neden-oldu-hastaligi-neydi.jpg

RAUF TAMER NEDEN ÖLDÜ?

Gazeteci Rauf Tamer, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. Gazeteci - Yazar Rauf Tamer 86 yaşında hayatını kaybetti.

RAUF TAMER ESERLERİ

  • Pazar Kahvesi / Birkaç Resim
  • Düzene Çekidüzen / Kavgamız
  • Solun Namusu
  • Taş, Baş ve Aş
  • Öbür Taraf
  • Sözün Kısası

Haberankara.com

SONRAKİ HABER