Rap müziğin iki dev ismi Ceza ve Sagopa Kajmer aralarındaki husumete son verdi!

Bir döneme damga vuran rap müziğin usta sanatçıları Ceza ve Sagopa Kajmer’in uzun yıllardır aralarında devam eden husumetleri son buldu. Açıklamayı Ceza, bir Youtube programında yaptı.

Rap müziğin iki dev ismi Ceza ve Sagopa Kajmer aralarındaki husumete son verdi!

2000’li yıllarda ülkemizde rap müziğe yeni bir soluk getiren, albümleri ve parçalarıyla dillerden dillere dolaşan Ceza ve Sagopa Kajmer’le ilgili hayranların merakla beklediği bir gelişme yaşandı. Uzun yıllardır gerek şarkılarında birbirlerine gönderme yaparak gerek birbirlerine söyledikleri sözlerle iki düşman olan Ceza ve Sagopa Kajmer’in aralarındaki buzları erittikleri ortaya çıktı. İlk açıklama Ceza’dan geldi.

CEZA SAGOPA’YA ZEYTİN DALI UZATTI

Rap müziğin iki dev ismi Ceza ve Sagopa Kajmer aralarındaki husumete son verdi!

Geçtiğimiz günlerde Sagopa Kajmer’in annesini kaybetmesi üzerine Instagram üzerinden taziye dileklerinde bulunan Ceza’nın, hayranları tarafından Sagopa Kajmer ile olan düşmanlıklarını bitirdiklerine yönelik yeşil ışık yaktığı ileri sürüldü. Hayranları tarafından Ceza’nın Sagopa’ya uzattığı zeytin dalı, Eser Yenenler’in sunduğu Youtube programı Linç’te neredeyse doğrulanmış oldu.

Ceza, katıldığı Linç programında, Sagopa Kajmer ile aralarındaki eski düşmanlık duygularının sona erdiğini belirterek hayranların yüreğine su serpti. Ceza, programda “Artık aramızda sadece bir dargınlık ve uzak durma durumu var. Eskiden olduğu gibi düşmanca bir hal yok” diyerek Sagopa Kajmer’le olan düşmanlıklarına son noktayı koydu.

Ceza ve Sagopa Kajmer’in aralarının tamamen iyi olması içinse birçok hayran ve rap tutkunu umutlarını kaybetmemeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER