Prenses Kate kemoterapi tedavisini tamamladı

Bir dönem kaybolduğu konuşulan Galler Prensesi Kate Middleton çektiği bir video ile kanser olduğunu açıklamıştı. Prenses Kate, yaptığı son açıklamasında tedavi için gördüğü kemoterapinin sona erdiğini söyledi.

Prenses Kate kemoterapi tedavisini tamamladı

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi için gördüğü kemoterapinin sona erdiğini açıkladı. Yayımladığı videoda 3 çocuğu ve eşi ile birlikte görünen Prenses Kate, bu süreç içerisinde yaşadığı zorlukları tek tek anlattı.

TEDAVİSİ HENÜZ BİTMEDİ

Öte yandan Kate, yayımladığı videoda kemoterapi sürecinin bittiğini ancak tedavinin henüz bitmediğini belirtti. Ocak ayında bir karın ameliyatı geçirdiğini ve daha sonra da kanser teşhisi aldığını ifade eden Kate, kanser teşhisinin hayatını değiştirdiğini söyledi.

DAHA ÇOK YOLU VAR

Konu ile ilgili Kensington Sarayı yaptığı açıklamasında tedavi sürecinin bu aşamada önemli olduğunu ve hastalığının tam olarak geçip geçmediğini söylemek için erken olduğunu belirtti. Henüz tam iyileşme için çok yolu olduğunu ifade eden Prenses Kate, her gününü minnetle geçirdiğini de sözlerine ekledi.

NE KANSERİ OLDUĞU BİLİNMİYOR

Geçirdiği hastalığın ona farklı bir bakış açısı kazandırdığını söyleyen Prenses Kate, 9 aydır tedavi sürecine devam ediyor. Öte yandan Prenses Kate kanser olduğunu ifade etmiş, kanser türüne ilişkin açıklama yapmamıştı. Karnından geçirdiği ameliyat sonrasında kanser teşhisi alması mide ya da rahim kanseri olduğu yönündeki ihtimalleri kuvvetlendiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER