Password sunucuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak, ilk konukları kimler olacak?

Password programının yayın hayatına başlayacak olması ile beraber vatandaşların da araştırmaları başladı. Password'un sunucularının kim olduğu merak edilirken hangi kanalda yayınlanacağı ve ilk konuklarının kimler olacağı da araştırılmaya başlandı.

Password sunucuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak, ilk konukları kimler olacak?

Televizyon kanallarında yeni yayın hayatına başlayan programlar vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Yeni yarışma programı Password'un yayın hayatına başlayacağı duyurulurken ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yarışma hakkında televizyon guruları da ''Password sunucuları kimler, hangi kanada yayınlanacak, ilk konukları kimler olacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Yeni yarışma programı Password bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek. Password ile ilgili merak edilenler artarken araştırılan konu başlıklarını da okurlarımız için haberimizde derledik.

PASSWORD SUNUCULARI KİMLER, HANGİ KANADA YAYINLANACAK, İLK KONUKLARI KİMLER OLACAK?

Kanal D ekranının yeni yarışma programı Password, yayın hayatına 19 Temmuz akşamı başlıyor. Yarışmanın sunucuları, konsepti ve konukları izleyiciler tarafından merak edilirken Password'un sunuculuğunu Şebnem Bozoklu üstlenecek.

Password sunucuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak, ilk konukları kimler olacak?

Kanal D ekranında her hafta Cuma akşamları ekrana gelecek olan Password adlı yarışma programının daimi konukları arasında Enis Arıkan yer alacak ve her hafta bir ünlü konuk olmaya devam edecek. Password yarışmasının ilk bölüm konuğu oyuncu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Password, 19 Temmuz Cuma günü saat 20.00 itibariyle Kanal D ekranından takip edilebilecek.

SONRAKİ HABER