Özkan Uğur kaç yaşında neden vefat etti? Hastalığı neydi?

Türkiye'nin bir dönemine adını altın harfler ile yazdıran müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur vefat yıl dönümünde anılıyor. Özkan'ın vefatının birinci yılında kendisinin vefat sebebi ve hayata kaç yaşında gözlerini yumduğu soruları gündem oldu.

Özkan Uğur kaç yaşında neden vefat etti? Hastalığı neydi?

0'li yıllardan vefatına kadar ülkenin en tanınan ve kişiliği ile saygı duyulan isimlerinden olan Özkan Uğur MFÖ grubunun bir üyesiydi. Mazhar Alanson ve Fuat Güner ile 3 yoldaş olarak müzik kariyerini sürdüren Uğur aynı zamanda efsaneler arasında adını yazdıran roller ile kamera karşısında yer aldı.

KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU

Cennet Mahallesi dizinindeki Beter Ali ve Gora filmlerindeki Garavel Usta rolleri ile 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Özkan Uğur 8 Temmuz 2023 yılında vefat etmişti. Uzun bir süre kanser hastalığı ile mücadele eden Uğur verdiği savaşı kazanamadı ve 69 yaşında aramızdan ayrıldı. Uğur kendisi için düzenlenen törenin ardından gözyaşları ile İstanbul'da toprağa verilmişti.

Vefatının 1. senesinde yeniden gündem olan Özkan Uğur'un sevenleri kendisine duyduğu özlemi ifade eden paylaşımlar yapmaya başladı. O isimlerden birisi de uzun yıllar ekranı beraber paylaştığı Cem Yılmaz oldu.

ANMA MESAJLARI YAĞIYOR

Gora filmleri başta olmak üzere bir çok yapımda beraber yer alan ikili insanları güldürmeyi başarmıştı. Cem Yılmaz'da Özkan Uğur'u vefat yıldönümünde unutmadı ve sosyal medya hesabından "Kalbimizdesin Özkan Abim" notunu paylaştı.

Özkan Uğur'un sevenleri ve beraber çalıştığı arkadaşlarının gün boyunca onu anlatan ve hatırlatan paylaşımlarına devam etmesi bekleniyor. Uğur'un mezarı başında da sevenleri onu yalnız bırakmıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER