Özgü Namal’ın bu hareketleri set çalışanlarına pes dedirtti!

Uzun yıllardan sonra gündeme bomba gibi oturan dizilerden Kızıl Goncalar ile ekranlara dönen Özgü Namal’ın setteki bazı hareketleri, çalışanları çileden çıkardı.

Özgü Namal’ın bu hareketleri set çalışanlarına pes dedirtti!

NOW TV’nin fenomen dizisi Kızıl Goncalar ile ekranlarda fırtına gibi esen ve uzun yıllardan sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu Özgü Namal’ın setteki bazı hareketlerinin set çalışanlarını zor durumda bıraktığı ve çileden çıkardığı iddia edildi. Takvim gazetesinin haberine göre Özgü Namal'ın titizlik alışkanlıkları, dizi setindeki çalışma ortamını olumsuz yönde etkiliyor.

SET KIYAFETİNİ ÖNCEDEN ÜTÜLEYİP GETİRİYORMUŞ

Özgü Namal’ın bu hareketleri set çalışanlarına pes dedirtti!

Özgü Namal’ın titizlik alışkanlıklarına göre, sete kendi sandalyesini getirdiği ve bu sandalyeye başkalarını oturtmadığı iddia edilirken makyajını da bizzat kendisinin yapmayı tercih edildiği belirtildi. Buna ek olarak Özgü Namal’ın sette giyeceği kıyafeti önceden evinde yıkayıp ütüleyerek getirmesi de bir başka dikkat çeken titizlik alışkanlığından biri.

İlk sezonu 18 bölüm sürmüş Kızıl Goncalar’da, Faniler Tarikatı’nın üyelerinden biri olan ve sonrasında oradan ayrılmaya çalışan Meryem karakterine hayat veren Özgü Namal'ın titizlik yönünde bu katı tavrının set çalışanları arasında tartışmalara neden olduğu kaydedildi.

Özgü Namal’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, Kızıl Goncalar’ın 2. sezonunun sonbahar aylarından itibaren devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER