Oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi

İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi. O anlar kameralar tarafından kayda alındı.

Yusuf Kenan Işık oyuncu, sunucu ve gazetecidir. Oyuncu, oyun yazarı, yönetmen, idareci olarak tiyatroya hizmet veren isim, 10 yıl önce geçirdiği beyin kanaması ardından komaya girdi ve uzun süre evinde tedavi gördükten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında girdiği saunadan çıkarken düşmesi sonucu beyin kanaması geçirmişti. Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile hafızalara kazınan Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

KENAN IŞIK'IN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

İstanbul'da özel bir hastanede hayatını kaybeden Kenan Işık'ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. 21 Mart 2014 tarihinde düşme sonrasında beyin kanaması geçiren oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 10 yıldır komadaydı. Uzun yıllardır tedavi gören 76 yaşındaki Işık, 29 Temmuz 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Kenan Işık'ın cenazesi sabah saatlerinde hastaneye gelen ailesine teslim edildi.

Oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi

KENAN IŞIK, 31 TEMMUZ'DA ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kenan Işık, bugün İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) saat 11.00'de yapılacak törenin ardından, 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.