Oyuncu Tekin Temel kimdir, nereli? Tekin Temel neden vefat etti?

Aktarılan bir son dakika haberine göre oyuncu Tekin Temel vefat etti. 56 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun vefat sebebinin kalp krizi olduğu öğrenildi.

Oyuncu Tekin Temel kimdir, nereli? Tekin Temel neden vefat etti?

Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Tekin Temel hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Film-San Vakfı duyurdu.

Film-San Vakfı, yaptığı açıklamasında ünlü oyuncunun vefat ettiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Oyuncu Tekin Temel’e Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” denildi.

Öte yandan ünlü oyuncunun cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii’nde kılınacağı ve ünlü oyuncunun son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

TEKİN TEMEL KİMDİR?

Bugüne adar Acı Hayat, Ezel, Veda gibi pek çok yapımda rol alan Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi sebebi ile hayatını kaybetti. Son olarak Kanal 7’nin günlük dizisi olan Bir Yemin Ettim ile ekrana döneceği öğrenilen Tekin Temel 56 yaşında vefat etti.

24 Haziran 1968 tarihinde dünyaya gelen Tekin Temel Manisalıdır. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamlayan Tekin Temel 1995 yılından sonra pek çok tiyatro ve dizide rol almaya başladı.

Tekin Temel rol aldığı dizilerden bazıları Serhat, Kuruluş Osman, Afili Aşk, EDHO, Meryem, Sevda Kuşun Kanadında ve Kaçak Gelinler olarak biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER