Ölümle tehdit edilmişti: Esra Erol canlı yayında açıklama yaptı

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayın yapan Esra Erol’da dünkü programında kendisini tehdit eden şahıs için açıklamalarda bulundu.

Ölümle tehdit edilmişti: Esra Erol canlı yayında açıklama yaptı

Geçtiğimiz aylarda Esra Erol’un programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde’nin kendisini Mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk’un yanında kaldığını ve Çanakkale’de bir otelde 300 kişi ile birlikte zorla tutulduğunu iddia etmişti.

Olay üzerine harekete geçen Esra Erol, Mevlüde ile bağlantı kurmuştu. Kayıp olmadığını ifade eden Mevlüde, “Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz” diyerek tüm Türkiye’yi şoke etmişti.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Bu olay sonrasında peş peşe ihbarların yapıldığı programda kendini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk’un daha sonra tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve daha sonra Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

SAHTE MEHDİ VE MÜRETİLERİ TUTUKLANMIŞTI

Olay üzerine harekete geçen güvenlik güçleri sahte mehdi ve müritlerini gözaltına alıp tutuklamıştı. Bu olay sonrasında Esra Erol’a tehdit mesajları gelmeye başladı. Son olarak tutuklanan sahte mehdinin müridi Esra Erol’a bir mesaj gönderdi.

Esra Erol, kendisine gelen mesajı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Mesajda mürit Esra Erol’a “Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım” demesi herkesi dehşete düşürdü.

"UĞRAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Videoyu canlı yayında paylaşan Esra Erol şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta sözde 'Hilafeti Muhammedi' üyelerinden bir tehdit aldım. Aynen tehditte şunu söylüyor, 'Uğraşma, benim canımla uğraşma. Sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım.

Seni parça parça eder aşağı atılırsın, uğraşma' diyor. Uğraşıyorum da uğraşmaya devam edeceğim. O süreden beri eli kulağında bekliyorduk. Bu ülkede suç işleyen kişiler varsa o suçların gerekli cezayı alması için mücadele eden emniyet ekiplerimiz var savcılarımız var. Çanakkale emniyetine ve savcılığına teşekkür ediyorum”

Sosyal medya hesabı üzerinden de açıklama yapan Erol, gerçekleri ortaya çıkarmadan asla vazgeçmeyeceğinin altını çizerek, destekleyen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER