Nilüfer kaç yaşında Reha Muhtar kaç çocuğu var Deniz Uğur kimdir?

Reha Muhtar'ın evinde geçirdiği kaza sonrasında yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilmesinin ardından Deniz Uğur ve Nilüfer karşı karşıya gelmişti. Açıklamalar peş peşe geldi.

Nilüfer kaç yaşında Reha Muhtar kaç çocuğu var Deniz Uğur kimdir?

Reha Muhtar ile Nilüfer 2001 - 2003 seneleri arasında birliktelik yaşamış, Nilüfer bu dönemde başvuru yaparak Ayşe Nazlı ismini vermiş olduğu kızını evlatlık edinmişti. Nilüfer ile o dönem birliktelik yaşayan Reha Muhtar'da manevi babası olacağını duyurmuştu. Nilüfer ile yollarını ayıran Reha Muhtar daha sonra 2008 senesinde Deniz Uğurla evlendi ve bu evlilikten Mina ve Poyraz adını verdikleri ikiz çocuk sahibi oldu.

NİLÜFER KAÇ YAŞINDA?

1955 doğumlu olan Nilüfer Yumlu ya da halk arasında bilinen ismiyle sadece Nilüfer 69 yaşında. Nilüfer gözlerden uzak, sessiz sakin bir yaşantı sürdürürken konser çalışmalarına devam ederken Reha Muhtar'ın yaşamış olduğu talihsiz kazanın ardından bir kere daha Türkiye gündeminde yer aldı.

Nilüfer kızı olan Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kardeşinin hastaneden kendisini araması üzerine kızının kardeşinin ve babasının yanına gittiğini, daha sonra kardeşinin evde bulunan kedi ve köpeklerine mama vermek için evine gitme isteğini yerine getirdiğini söyledi. Videoda iddiaları yalanlayan Nilüfer çocuk kaçırma iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

REHA MUHTAR'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Reha Muhtar'ın Mina ve Poyraz adını verdiği 15 yaşında ikiz çocukları bulunurken aynı zamanda Nilüfer ile birliktelik yaşadığı dönemde manevi babalık yapacağını açıkladı Ayşe Nazlı Yumlu adında bir kızı daha bulunmaktadır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER