Nilüfer aşk hayatı ile ilgili konuştu! 80 yaşında evlenebilirim!

Sevilen şarkıcı Nilüfer, katıldığı bir Youtube programında aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nilüfer aşk hayatı ile ilgili konuştu! 80 yaşında evlenebilirim!

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran başarılı isim Nilüfer, Saba Tümer'in Youtube programında yaptığı aşk hayatı ve evlilik açıklamalarıyla gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Nilüfer, Saba Tümer'in Youtube programına katıldı. "Aşk yok, üretkenlik yok" diyen Nilüfer, eskiden yazdığı aşk şarkılarını artık yazmadığını belirterek şunları söyledi:

"Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. 'Erkekler Ağlamaz', 'İnkar Etme', 'Karar Verdim', 'Olmadı Yar' şarkılarımı dinleyip bana 'Neden artık yazmıyorsun?' diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz" dedi."80 yaşına geldiğimde belki evlenebilirim ama artık hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum."

Nilüfer aşk hayatı ile ilgili konuştu! 80 yaşında evlenebilirim!

"1970'Lİ YILLARA GÖRE MÜZİK ZEVKİ DEĞİŞTİ"

Sevilen şarkıcı Nilüfer, "1970'li yıllara göre müzik zevki değişti. Eskiden hazırlık aşamasındaki bir şarkının sadece melodisini duyduğumda bile bir şeyler hissederken, şimdi o kadar iddialı konuşamıyorum. Bir şarkı duyuyorum ve inanamıyorum nasıl en çok dinlenenler listesine girebildiğine. Konserime gelen 14-15 yaşındaki çocuklar 50 yıl önce çıkardığım 'Son Arzum' şarkısını söylememi istiyor. 'Yargı' dizisinin veda gecesinde Pınar Deniz yorumlamış. Ben de onu çok beğendim" diye konuştu.

Ünlü şarkıcının aşk hayatına dair yaptığı açıklamalar ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, Nilüfer'in açıklamalarına çok sayıda yorum yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER