Nez, Rüştü Onur Atilla ile ayrıldıklarını açıkladı

Güldür Güldür Show başta olmak üzere yer aldığı komedi yapımları ile milyonları güldüren Rüştü Onur Atilla özel hayatı ile adından söz ettiriyor. 10 yıllık evliliğini bitirmesinden günler sonra Nez ile bir ilişkiye başlayan ünlü ismin bu sevdası kısa sürdü.

Nez, Rüştü Onur Atilla ile ayrıldıklarını açıkladı

Uzun yıllardır yayınlanan Güldür Güldür Show ile adını geniş bir kesime ulaştıran Onur Atilla 2014 yılında Sinem Ayyıldız ile evlenmişti. Ünlü oyuncu Haziran ayında 10 yıllık evliliğinden boşanmıştı.

NEZ GELEN İDDİALARA YANIT VERMİŞTİ

2 çocuk babası Atilla uzun süreli evliliğinden günler sonrasında şarkıcı ve dansçı Nez ile sevgili olduğunu duyurmuştu. Magazin gündeminde ses getiren ilişkiye dair olumsuz yönde iddialara cevap veren Nez "Boşanmış bir adamla tanıştım. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" diyerek Onur Atilla ile boşanmasından sonra tanıştığını ifade etmişti.

AYRILIĞI NEZ DUYURDU

Bir anda dikkatlerin üzerine çevrildiği ilişki sadece birkaç ay sürdü. 45 yaşındaki Nez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" diyerek ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

Kısa süren ilişkinin tekrar devam edip etmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Öte yandan Rüştü Onur Atilla'nın yeni sezonda da Güldür Güldür Show kadrosunda yer alarak izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER