Neslim Güngen kimdir, neden gündem oldu?

Kara para aklama, fenomenler, güzellik merkezleri… Sosyal medya ünlülerine yönelik soruşturmaya bir yeni isim daha eklendi; Neslim Güngen. Peki, Neslim Güngen kimdir, neden gündem oldu?

Neslim Güngen kimdir, neden gündem oldu?

Güzellik merkezleri sahibi ve sosyal medya ünlüsü Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama başta olmak üzere yasa dışı bahis ve daha pek çok suçtan gözaltına alınması ve ardından tutuklanmaları sonrası sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma devam ediyor.

Bu kapsamda ise gündem olan bir isim oldu. ‘’Dilan Polat’ı ben ünlü ettim.’’ diyen Neslim Güngen’e de soruşturma başlatıldı ve tüm malvarlıklarına el konuldu.

GÜNGEN’İN DE GÜZELLİK SALONLARI BULUNUYOR

Neslim Güngen kimdir, neden gündem oldu?

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, tıpkı Dilan Polat gibi güzellik salonları bulunan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Güngen çiftinin tüm malvarlıklarına da el konulurken, Neslim Güngen’in geçtiğimiz günlerdeki açıklamaları bir kez daha akıllara geldi.

‘’LÜKS ARACA BİNİYORUM, ÇÜNKÜ BUNU EMEĞİMLE YAPTIM’’

Geçtiğimiz günlerde Neslim Güngen, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

Güngen açıklamasında, 2014’ten beri lüks araca bindiğini, çünkü bunu emeğiyle yaptığını söyleyerek, ‘’Beni lütfen araştırın. 2014'ten beri lüks bir araca biniyorum, çünkü bunu emeğimle yaptım. Alnım ak. Bir yanlışım varsa devletime hesabını veririm." demişti.

Eski yakın arkadaşı Dilan Polat için ise ‘’Onu ben ünlü ettim, kendi ayağıma sıktım.’’ diyerek, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. Destek istediğinde yardımcı oldum, cihazlarımı ona geliş fiyatıyla sattım." açıklamasında bulunmuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER