Neslihan Demir kiminle evlendi, yeni eşi kim, işi ne?

Türkiye'nin en ünlü voleybol oyuncularından biri olan Neslihan Demir 3. kez dünya evine girdiğini duyurdu. Neslihan Demir'in eşi ise merak konusu oldu.

Neslihan Demir kiminle evlendi, yeni eşi kim, işi ne?

Türkiye'de voleybol denilince akla ilk gelen isimler arasında yer alan Neslihan Demir, üçüncü kez dünyaevine girdiğini duyurdu. Neslihan Demir, yapmış olduğu açıklamasında 3. kez dünya evine girdiğini duyururken gelen yorumlara Hat-Trick yaptığını belirterek yanıt verdi.

NESLİHAN DEMİR KİMİNLE EVLENDİ, EŞİ KİM?

Türkiye'de bir döneme damga vuran ve oynadığı dönemde Demir Leydi lakabı ile anılan Neslihan Demir evlendiğini duyurdu. Neslihan Demir'in yeni eşi Batuhan Çelik oldu. Neslihan Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında 'Biz evlendik yine, hat-trick' notunu düşerek eşi Batuhan Çelik ile resmini koydu.

Neslihan Demir kiminle evlendi, yeni eşi kim, işi ne?

Neslihan Demir'in eşi merak konusu olurken Batuhan Çelik hakkında ise açıklama yapmadı. Hatırlanacağı üzere Neslilan Demir ilk evliliğini 2006 yılında Orkun Darnel ile yapmış, boşanmanın ardından uzun süre bekar kaldıktan sonra 2014 senesinde Kamil Güler ile evlenmişti. Çift 2023 senesinde boşanırken Demir 3. evliliğini Çelik ile yapmış oldu. Demir Leydi Neslihan Demir'in ilk evliliğinden Zeynep Penelope adını verdiği bir kızı bulunuyor. Neslihan Demir'in kızı da annesinin izinden giderek voleybolla ilgilenmeye başlamıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER