Neslihan Atagül erkek bebek beklediğini açıkladı

Magazin dünyasının nabzı tutulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün bebek beklediğini duyurması sonrası bebeğin cinsiyeti merak edildi. Atagül, İtalya'da katıldığı bir programda bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Neslihan Atagül erkek bebek beklediğini açıkladı

2016 yılında oyuncu Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül, mutlu bir evlilik sürdürdüğünü her fırsatta dile getiriyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir ekrandan uzak kalan Atagül, sosyal medya hesabı üzerinden bebek bekledikleri haberini verdi.

Ağustos ayında sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden karnını tuttuğu bir fotoğrafını yayınlayarak hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasıl kelam... Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadelerini kullandı. Atagül, bebek beklediğini açıklaması sonrası cinsiyet sorularının muhatabı olurken beklenen açıklama geldi.

NESLİHAN ATAGÜL BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ İTALYA'DA KATILDIĞI PROGRAMDA AÇIKLADI

Neslihan Atagül geçen gün İtalya'da Verissimo adlı bir programa konuk oldu. Oyuncu, programda bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Neslihan Atagül erkek bebek beklediğini açıkladı

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün bir erkek bebek bekledikleri ifade edilirken "Oğlunuza katmak istediğin şey ne olur?" sorusuna Atagül, "Kendi olabilmeyi, ülkesini sevmeyi ve dünyadaki tüm medeniyetleri keşfedebilme heyecanını" cevabını verdi. Atagül, bebek bekledikleri için heyecanlı olduklarını ifade ederken şimdiden isim düşünmeye başladıklarını kaydetti.

SONRAKİ HABER