Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Sunucu neden değişti?

Kanal D ekranlarının sevilen programları arasında olan Neler Oluyor Hayatta programı yeni sezonuna dolu dolu başladı. Ancak izleyenler sunucu Nur Tuğba Namlı'nın neden programda olmadığını merak ediyor. Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok, ayrıldı mı? Açıklama geldi.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Sunucu neden değişti?

Neler Oluyor Hayatta programında sunucu değişikliği yapıldı. Haberci Ferda Yıldırım2ın yeni sezonda Hakan Ural’ın partneri olduğu öğrenildi. Peki, Nur Tuğba Namlı neden yok, ayrıldı mı? Nur Tuğba Namlı’dan ayrılık açıklaması geldi.

YENİ SUNUCU FERDA YILDIRIM

Uzun süredir Kanal D ekranlarında sabah kuşağında yer alan Neler Oluyor Hayatta programında sunucu değişikliği yaşandı. Yeni sezon sunucuları Hakan Ural ile Ferda Yıldırım oldu. İzleyenler programı izlemek için Kanal D ekranlarını açınca Nur Tuğba Namlı yerine Ferda Yıldırım’ı gördü.

NUR TUĞBA NAMLI’DAN VEDA MESAJI

19 Temmuz tarihinde bir paylaşım yapan Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğundan ayrıldığını açıkladı. Başarılı sunucu ayrılığın sebebini söylemedi.

Hakan Ural ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafını paylaşan Namlı, şu sözleri kaleme aldı:

“Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor

Ne kadar teşekkür etsem az…

Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum!

Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız. "”

NUR TUĞBA NAMLI NEDEN AYRILDI?

Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı bu paylaşım sonrasında Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldığı kesinlik kazandı. Ancak başarılı sunucu neden Kanal D’den ayrıldığını açıklamadı. Nur Tuğba yerine artık Hakan Ural’ın yeni partneri Ferda Yıldırım oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER