Müzik dünyasını şok eden gelişme! KÖFN grubu dağıldı

Son dönemin şarkıları ile adından en çok ettiren müzik grubu KÖFN'den şok eden bir karar geldi. İkilinin müzik hayatına ayrı devam edeceği gündem oldu.

Müzik dünyasını şok eden gelişme! KÖFN grubu dağıldı

Son dönemin yükselen müzik gruplarından olan KÖFN 2018 yılında kurulmuş ve müzik hayatına başlamıştı. Grup Salman Tin ve Bilge Kağan'dan oluşuyordu.

YOLLAR AYRILDI

Bir Tek Ben Anlarım, Al Aramızdan, Yakışıklı, Popstar gibi bir çok hit şarkıya imza atan gruptan gelen ayrılık haberi günün en çok konuşulan magazin gelişmeleri arasında yer aldı. Grubun hayranlarını hayal kırıklığına uğratan gelişme grup üyelerinin birbirlerini instagramdan takipten çıkarmaları ile kesinlik kazandı.

TİN VE ETİL SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Grup üyelerinin neden böyle bir karar verdiği bilinmiyor. Renkli kişilikleri ve samimi açıklamaları ile adlarından söz ettiren Salman Tin ve Bilge Kağan ikilisinden yakın zamanda detaylı bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Şu ana kadar iki isimden de bir paylaşım gelmedi. Grubun üyelerinden olan Bilge Kağan Etil prodüktör yönünü gösterdiği paylaşımlar yapmaya başladı.

Sosyal medyada da gündem olan konu ile ilgili kullanıcılar bu kararı doğru bulmadıklarını ifade eden paylaşımlarda bulundular. Grup üyelerinin bu kararlarından dönüp dönmeyecekleri ilerleyen günlerde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER