Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Yollarımızın kesişmesine gerek yok

Son yıllarda gişe rekorları kıran yapımlarda yer alan ve Türk sinemasında uzun yıllar sonra yeni bir ikili olarak görülen Ahmet Kural-Murat Cemcir birlikteliğine gölge düşmüştü. Bir süredir araları bozuk olan iki ismin hayranlarını üzen haber Murat Cemcir'den geldi.

Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Yollarımızın kesişmesine gerek yok

Düğün Dernek, Çalgı Çengi, Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi yapımlar ile Türk sinemasının son dönemde en sevilen ikisi haline gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasında yaşanan küslük hayranlarını üzüyor, iki ismin sevenleri bu kötü dönemin bir an önce bitmesini ve ikilinin yeniden bir araya gelmesini istiyordu.

CEMCİR KAPILARI KAPADI

Her iki tarafında nedenini açıklamadığı ve birbirlerine saygı duyduklarını ifade ettiği açıklamaların ardından ikilinin hayranları gelecek barışma haberini bekliyordu. Hayranları üzen haber Murat Cemcir'den geldi. Aramıza kalmasın muhabirine demeç veren Cemcir, Ahmet Kural ile barışma gibi bir durumlarının söz konusu olmadığını söyledi. Cemcir'in “Ahmet'le yollarımızın kesişmesine gerek yok” sözleri hayranları şok etti.Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Yollarımızın kesişmesine gerek yok

AHMET KURAL OLUMLU KONUŞMUŞTU

İki ismin bir süredir yan yana gelmediği ve aralarında bir küslüğün olduğu biliniyordu. Ahmet Kural'ın Murat Cemcir'e kısa mesaj yoluyla düğün davetiyesi göndermesi ve Cemcir'in düğüne katılmaması ikilinin küslüğünün geldiği son nokta olarak yorumlanmıştı. Ahmet Kural cephesinden yaşanan küslüğü doğrulayan fakat bu tarz durumların gelip geçiçi olduğunu ima eden açıklamaların ardından Murat Cemcir net bir şekilde barışma gibi bir durum olmayacağını belirtti.

Yer aldıkları komedi yapımları ile her yaştan hayranı olan ikilinin barışıp barışmayacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. İkilinin hayranları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in barışması için paylaşımlarına devam ediyor.

SONRAKİ HABER