Müjde Ar sevenlerini korkuttu: Apar topar ameliyat kararı

Türk sinemasında yer aldığı yapımlar ile döneminin en çok ilgi gösterilen isimlerinden Müjde Ar'dan üzücü bir haber geldi. 70 yaşında ve gözlerden uzak bir hayat süren Ar'ın sağlık operasyonu geçirdiği öğrenildi.

Müjde Ar sevenlerini korkuttu: Apar topar ameliyat kararı

Yeşilçam'da ilgi çekici kadın figürü denilince akla ilk gelen isimlerden olan Müjde Ar ile ilgili magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Müjde Ar'ın kalp ameliyatı olması sonrasında sevenleri sağlık durumunu merak etmeye başladı.

AMELİYATIN ÜSTÜNDEN HAFTALAR GEÇMİŞ

Müjde Ar sağlık durumu ile ilgili kendisi bir açıklama yaptı ve ameliyatın yeni değil 1 ay önce gerçekleştiğini duyurdu. Ünlü oyuncu yaptığı bilgilendirmede kalp damarlarının yüzde 95 gibi bir oranda tıkanılı olduğunu ve bu nedenle ameliyat geçirdiğini ifade etti.

Duvar'da yer alan habere göre Müjde Ar "Yüzde 95 tıkalıydı damarlar. İki damar 2 saatlik operasyonla açıldı. Ben ne sigara içerim ne alkol kullanırım. Diyabete bağlı olarak gelişmiş. Tip 2 diyabetim. Ercan (Karakaş) check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirince tetkikler sonucu ortaya çıktı ve çok çabuk müdahale edildi" diyerek başına gelenler anlattı.

YENİDEN EKRANLARA DÖNME DURUMU BELİRSİZ

Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olması sevenlerini mutlu etti. Şu an için Müjde Ar'ın istirahat ettiği ve normal yaşamına devam ettiği öğrenildi. Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden olan Müjde Ar'ın ilerleyen dönemlerde yeni bir yapımda yer alıp almayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER