Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? 2024 Müge Anlı ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı yeni sezon tarihi izleyenler tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 10.00'da başlayan Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? 2024 Müge Anlı ne zaman başlıyor?

Kayıpları bulan ve pek çok olayı aydınlatan Müge Anlı’nın programının ne zaman başlayacağı tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor. Program için yeni tarihin duyurulması sonrasında milyonlarca izleyici heyecanlandı.

Haziran ayında sezon finali yapan Müge Anlı yaz tatili sonrasında bomba gibi geri dönüyor. Bu yıl da izleyicileri için tarihi öne çeken Müge Anlı’nın ne zaman başlayacağı belli oldu.

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMANDI?

Müge Anlı son olarak 28 Haziran Cuma günü yayınlanan programının ardından sezon finali yapmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihi de belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon 2 Eylül 2024 Pazartesi saat 10.00’da başlayacak.

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLADI?

Günümüzün en uzun gündüz programları arasından olan Müge Anlı 18 Ağustos 2007 tarihinde yayın hayatına başladı. ATV ekranlarında 2008 yılından bu yana yayınlanan program tam 16 yıldır ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

MÜGE ANLI YENİ SEZON TARİHİ 2024

28 Haziran Cuma gününden bu yana yeni bölümünün olmadığı Müge Anlı 2 Eylül tarihinde yeni sezonu ile izleyenlerine merhaba diyecek. Mevcut konuları işlemeye devam edecek ola başarılı sunucu yeni konuları almaya da devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER