Müge Anlı kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak! Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı?

ATV ekranlarının uzun soluklu sabah programı olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, kıyafetlerini dağıtacağını açıkladı. Müge Anlı'nın kıyafetlerine ulaşmak isteyenler ise herhangi bir başvurunun alınıp alınmayacağını merak ederek araştırmalarına başladı.

Müge Anlı kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak! Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı?

ATV ekranının uzun soluklu sabah programı olan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’, Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile yayımlanıyor. Müge Anlı cinayet, dolandırıcılık, evden kaçma gibi vakalarda kendisine yardım talebinden bulunan için olayların takibini sürerek çözüm bulunması olayın yargıya taşınması için gerekli delillerin toplanmasına vesile olurken program kapsamında pek çok olay da aydınlatılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana gelirken programın sunucusu Müge Anlı da ihtiyaç sahipleri için yardım toplamaya ve yardım projeleri geliştirmeye devam ediyor. Sunucu Anlı, bugün programın canlı yayınında yaptığı açıklama ile heyecan yarattı. Program esnasında giydiği kıyafetlerini hediye edeceğini açıklayan Anlı'nın açıklamalarını takiben izleyiciler de ‘’Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

MÜGE ANLI KIYAFETLERİĞNE NASIL ULAŞILIR?

Müge Anlı, canlı yayında giydiği kıyafetlerini hediye olarak vereceğini duyurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün farklı elbise ile seyirci karşısına çıkan Gazeteci Müge Anlı, kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine verecek.

Müge Anlı kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak! Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı?

Mezuniyeti olan genç kızlara elbiselerini veren Müge Anlı, canlı yayında elbise almak isteyenlerin nasıl başvuracaklarını da açıkladı.

Müge Anlı kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak! Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı? - Resim : 2

Müge Anlı, canlı yayında giydiği elbiselerini mezuniyeti olan genç kızlara, özel bir günde giymek isteyenlere, ihtiyacı olanlara armağan edecek.

Müge Anlı kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak! Müge Anlı elbiselerine nereden, nasıl ulaşılır, başvuru yapılacak mı? - Resim : 3

Müge Anlı'nın kıyafetlerine ulaşmak içinse Müge Anlı'nın resmi Instagram sayfasından mesaj atmak yeterli olacak. Anlı'nın ekibi bu mesajları inleyerek kişilere ulaşacak ve elbiseleri de ulaştıracak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER