Müge Anlı askerlerimizin şehit olmasına bir avuç toprak için değer mi dedi!

Kendi adıyla yayınladığı televizyon programı ile Türk televizyon programcılığı tarihinin en çok izlenen programlarından birisine imza atan Müge Anlı, şehitlerimize yönelik skandal ifadelerde bulundu.

Müge Anlı askerlerimizin şehit olmasına bir avuç toprak için değer mi dedi!

12 Ocak akşamı Irak'ın kuzey bölgesinden gelen haber tüm Türkiye'nin yüreğine kor gibi düşmüş, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde askerlerimiz ve bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmalarda 9 askerimiz şehit olmuştu.

Yaşanılan olayın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri de askerlerimizin kanlarını yerde bırakmayarak terör örgütüne ait belirlenen hedefleri sınır ötesi hava operasyonu düzenleyerek imha etmiş ve örgüt mensuplarını etkisiz hale getirmişti. Şehitlerimiz memleketlerinde gözyaşları ile toprağa verilirken, ülkemizin dört bir yanından vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden şehitlerimiz için üzüntülerini ifade eden mesajlar yayınlamışlardı.

Bugün televizyonda yaşanan bir olay ise gündeme bomba gibi düştü. Yıllardır kendi adıyla yaptığı program ile vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran ve onların en çok güvendiği isimlerde ilk sıralarda yer alan Müge Anlı şehitlerimiz için skandal bir ifade kullandı.

Yeni haftanın ilk gününde programına şehitlerimizi anarak başlayan Anlı, ardından kullandığı cümleler ile büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Ülkemizin her bir karışının ne kadar değerli olduğu herkes tarafından kabul edilen bir gerçek iken Müge Anlı askerlerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmesine “Bir avuç toprak için değer mi?” dedi.

Müge Anlı askerlerimizin şehit olmasına bir avuç toprak için değer mi dedi!

“BİR AVUÇ TOPRAK İÇİN İNSAN CANI VERİYORUZ”

Yaptığı konuşmada “Biz hala daha bir avuç toprak için insan canı veriyoruz. Bir avuç toprak ve insan canı kıyaslanabilir mi?” diyen Müge Anlı'nın ülkemizin topraklarını bir avuç toprak şekilde nitelendirmesi ve şehitlik makamını bu şekilde basite indirgemesi büyük tepkilere neden oldu.

Müge Anlı'nın şehitlerimiz ve vatan toprağı hakkında kullanmış olduğu ifadeler ise bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Anlı'ya yönelik büyük tepki gösterdiler. Yaşanılan durumun ardından programa yönelik atılacak her hangi bir adım atılıp atılmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER