Miss Turkey birincisi İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen seçildi. Bu yıl d yarışmada Türkiye’nin en güzel kızı olarak seçilen İdil Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek. Bu çerçevede Bilgin'in kimliği merak edildi.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Uzun yıllardır devam eden Miss Turkey yarışması bu yıl da heyecanla takip edildi. Miss Turkey Yarışmasının 2024 yılında seçeceği güzel merak konusu olurken 024 yılının Miss Turkey finalistleri belli olmuştu. Miss Turkey 2024 tacını takacak olan isim, ülkeyi uluslararası arenada temsil etme şansı elde edecek. Bu isimlerin final yarışı da yakından takip edilirken birinci olan güzel de belli oldu.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen seçildi. Bu yılki yarışmada Türkiye’nin en güzel kızı olarak seçilen İdil Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek. 20 finalist arasından tacı kazanan İdil Bilgen'in hayatı ve mesleği araştırılıyor. Bu çerçevede ''İdil Bilgen kimdir, nereli ve kaç yaşında?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

İDİL BİLGEN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında senenin kraliçesi belli oldu. Gecede jüri üyeleri; Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi Türkiye eski güzelleri oluşturdu. Rakiplerini geride bırakarak tacı kazanan isim İdil Bilgen oldu.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen 24 yaşında ve 1.80 boyundadır. Güzellik kraliçesi olan Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Annesini kaybetmiş olan Bilgen'in Metehan adında bir erkek kardeşi bulunurken kendisi İstanbulludur. Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil etmeye hak kazanan isim oldu.

SONRAKİ HABER