Milli yasta diziler yayınlanacak mı, 19 Ekim Perşembe günü hangi diziler var?

İsrail ile Filistin arasındaki gerilimin tırmanması ve sivillerin hayatını kaybetmesi üzerine ülkemizde Milli Yas ilan edildi. Milli yas sürecinde dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilirken 19 Ekim Perşembe günü yayın akışı merak edildi.

Milli yasta diziler yayınlanacak mı, 19 Ekim Perşembe günü hangi diziler var?

Dünyanı gözü kulağı İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara çevrildi. Gerilimin giderek tırmanması ve şiddetin dozunun artması ile birlikte hayatını kaybeden sivillerin sayısı da arttı. Filistinli masumlara yönelik yapılan saldırılar da şimdiye kadar 5 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken Gazze'deki hastane saldırısında hayatını kaybeden siviller için ülkemizde de 3 günlük milli yas ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile 3 gün süreyle milli yas ilan edilirken çeşitli sorular gündeme geldi. Milli yas sürecinde dizilerin ekrana gelip gelmeyeceği merak edilirken ''Bugün hangi diziler var, Milli yasta diziler yayınlanacak mı?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

MİLLİ YASTA DİZİLER YAYINLANACAK MI?

Milli yas ile ilgili merak edilenler arttı. 19 Ekim tarihi ile hangi dizilerin ekranda olacağı sorusuna yanıt arayanlar ''Milli yasta diziler yayınlanacak mı?'' sorusu üzerinden araştırmalarına başladı. Bu soru da televizyon kanallarının yayın akışı üzerinden belli oldu.

  • FOX TV'de Hudutsuz Sevda yeni bölümüyle 20.00'de ekrana gelecek.
  • Kanal D'de Dilek taşı yeni bölümüyle saat 20.00'de ekrana gelecek.
  • ATV'de Aldatmak yeni bölümüyle 20.00'de ekrana gelecek.

Bu kapsamda bazı televizyon kanalları normal yayın akışına devam ederken bazıları da ara verecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER