Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?

Magazinin gündeminde milli voleybolcu Zehra Güneş yer alıyor. Türkiye voleybolunun parlayan yıldızlarından Vakıfbank’ın smaçörü Zehra Güneş ile Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer’in yaklaşık 6 aydır devam eden ilişkisinin sona erdiği yönündeki haberlerin ardından meraklı araştırmalar da başladı.

Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?

Son dönemin parlayan sporlarından voleybolda kadın sporcularımız başarı ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Voleybol dünyasının magazinel olayları da oldukça ilgi çekerken dönemin parlayan yıldızı Zehra Güneş'in sevgilisinden ayrıldığı iddialarının ardından ‘’Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Zehra Güneş ve Berke Özer’in aşkları spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Türkiye’nin voleybol sahnesinin parlayan yıldızlarından Vakıfbank’ın smaçörü Zehra Güneş ile Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer’in yaklaşık 6 aydır devam eden ilişkisinin sona erdiği iddia edilirken merak edilenleri derledik.

ZEHRA GÜNEŞ VE BERKE ÖZER AYRILDI MI?

İkilinin ayrılığı iddiaları ve ayrılık nedenleri ise merak konusu oldu. Bir söylentiye göre sporcuların her ikisinin de kariyerlerindeki yoğun tempo, ilişkilerine yeterince vakit ayıramamalarına neden oldu.

Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?

Özellikle antrenmanlar ve maçlar arasındaki sıkışık program, genç sporcuların birbirleriyle zaman geçirmesini zorlaştırdı. Hem Zehra Güneş hem de Berke Özer, spor kariyerlerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürürken ikilinin ayrılık konusunda henüz bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER