Mika Raun darp edildiği anları ağlayarak anlattı

Sosyal medya fenomeni Mika Raun erkek iken cinsiyet değiştirme operasyonlar ile kadın olarak hayatına devam etme kararı almıştı. Kendine has söylemleri ve çektiği videolar ile ünlenen Mika Raun'un darp edildiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mika Raun darp edildiği anları ağlayarak anlattı

Bir çok farklı operasyon geçirerek hayatına kadın olarak devam etme kararını aldığını ifade eden Mika Raun bu süreçte bir kişi ile birlikte olduğunu duyurmuştu. Kocam diyerek hitap ettiği kişinin geçtiğimiz günlerde yüzünü de gösteren Mika Raun mutlu aile pozları veriyordu.

"DAKİKALARCA SALDIRIYA UĞRADIM"

Mika Raun'un sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ise sosyal medyada günün en çok konuşulan videoları arasına girdi. Ünlü fenomen kendisi ve erkek arkadaşına saldırıda bulunduğunu ve dakikalarda darp edildiğini açıkladı.

Mika Raun darp edildiği anları ağlayarak anlattı

Raun "Ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar. Resmen öldüresiye dövüldüm. Ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Ve benim erkek arkadaşım tek başına sırf bu insanların karşısında durmaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki. Resmen dakikalarca saldırıya uğradık" şeklinde konuştu.

KONU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞMELER YAŞANMASI BEKLENİYOR

Fenomen Mika Raun'un saldırıya uğradığını ifade etmesinin ardından çok sayıda isim kendisine destek mesajları gönderdi. Yaşanan durumun ardından adli birimlerin harekete geçmesi ve konu ile ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER