Metin Arolat'ın sahnede hayatını kaybettiği anların videosu ortaya çıktı

90'lara damga vuran ve dillere plesenk olan çok sayıda şarkıya imza atan Metin Arolat sahnede şarkı söylediği esnada kalp krizi geçirerek vefat etmişti. Arolat'ın son anları kameralara takıldı.

Çok sevdiği sahnede sevilen şarkılarını seslendirirken geçirdiği kalp krizi ile hayata gözlerini yuman Metin Arolat, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Kozyatağı'nda bulunan otelde sahne alan şarkıcının son anları kameralara yansıdı. Metin Arolat'ın sahnede şarkı söylediği anların ardından fenalaşarak yere düştüğü ve ilk müdahale anları anbean kaydedildi.

METİN AROLAT'IN SAHNEDE FENALAŞTIĞI ANLAR KAMERADA!

Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın Kozyatağı’ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybettiği görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden şarkıcı Metin Arolat’ın görüntüleri ortaya çıktı. Şarkısını ayakta söyleyen Arolat’ın dinlenmek üzere platforma oturmak istediği, ancak oturduğu gibi masanın üzerine devrildiği görülüyor.

Sahne ekibinin ve seyircilerin anlık yaşadıkları şokun ardından yapılan ilk müdahale de görüntülere yansırken sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki Arolat hayata döndürülememiş ve hayatını kaybetmişti. Ünlü sanatçının sahnede kendisini kötü hissettiği için 20 dakikalık bir ara verdiği, kolunun uyuştuğunu söyleyerek bir süre dinlendiği, sonrasında ise gömleğini giyerek yine sahneye döndüğü ifade edilmişti. Sahnede fenalaşan Metin Arolat'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kaynak: Haberankara.com