Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran haber

Ülkemizde uzun yıllardır yayınlanan ve Acun Ilıcalı ile özdeşleşen Survivor Türkiye yarışması için çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir ismin yarışmaya geleceğini söylemesi üzerine bu ismin Mesut Özil olacağı iddia edildi

Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran haber

Yayınlandığı her bölümünde sosyal medyada en çok konuşulan bir konu olan ve bu yıl halk oylaması olmadan gerçekleşmesi sebebiyle sonucu daha çok merak edilen Survivor 2024 yarışması ile ilgili futbol dünyasını ayağa kaldıran bir iddia ortaya atıldı.

MESUT ÖZİL SURVİVOR'A MI GİDECEK?

Programın uzun yıllardır yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştiren Acun Ilıcalı son yayınlanan fragmanda çok önemli bir ifade kullandı. Futbola düşkünlüğü de bilinen ve şu anda İngiltere Championship takımı Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, yarışmaya dünyaca ünlü bir ismin geleceğini açıkladı.

Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran haber

Söz konusu cümlenin ardından akıllara ilk olarak Mesut Özil geldi. Acun Ilıcalı ile yakın dostluğu bulunan Mesut Özil Real Madrid ve Arsenal'de uzun yıllardır performansı ile döneminin en iyi futbolcuları arasında gösterilmişti. Mesut Özil ‘in geçtiğimiz günlerde spor yaparken çekilen görüntüler ise kendisinin Survivor’a gidecek futbolcu olma iddialarını kuvvetlendirdi.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan konunun ardından Mesut Özil ya da Acun Ilıcalı cephesinden şu anda konuya dair bir açıklama gelmedi. Programın yeni bölümlerinde adaya gidecek ünlü futbolcunun kim olduğu ortaya çıkacak. Mesut Özil ülkemizde Fenerbahçe ve Başakşehir forması giymiş ve geçtiğimiz yıl 34 yaşında futbolu bıraktığını açıklamıştı.

SONRAKİ HABER