Mert Demir'in annesinden oğlu ve Serenay Sarıkaya ilişkisine yorum

Ülkemizde yakın dönemde şarkıları ile en çok dinlenen isimler arasında yer alan Mert Demir özel hayatı ile de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Sarıkaya ile bir süredir birlikte olan Demir'in annesi ikili hakkındaki düşüncelerini söyledi.

Mert Demir'in annesinden oğlu ve Serenay Sarıkaya ilişkisine yorum

Mabel Matiz ile söylediği Antidepresan şarkısı ile ülke genelinde ününe ün katan Mert Demir ardından peş peşe hit şarkılar çıkarmıştı. Bu şarkılar arasında yer alan "Ateşe Düştüm" ise Demir'in özel hayatına dair ip uçları vermişti.

İKİLİNİN BİRLİKTELİĞİ GÜNDEM OLMUŞTU

Şarkının nakarat kısmındaki kadın sesinin kime ait olduğu tartışma konusu olmuş, bir çok isim sesin Serenay Sarıkaya'ya ait olduğunu iddia etmişti. Söylenenlerin ardından ikilinin bir aşka yelken açıp açmadığı sorusu sorulmaya başlanmıştı.

Hayranların tahmini doğru çıkmış ve iki tarafta bir ilişki içinde olduklarını doğrulamıştı. Magazin dünyasında dikkatleri üzerine çeken ilişki hakkındaki detaylar hayranlar tarafından merakla takip edilmeye başlanmıştı.

"BANA SÖZ YOK"

Mert Demir - Serenay Sarıkaya ilişkisine bir yorumda Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan anne Demir Sarıkaya ile görüşmesinin ardından "Evet daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu. İkisi birbiriyle mutlu. Bana söz yok. Evlenmek isterlerse öyle olur" ifadelerini kullandı.

Oğlunu dinlemeye gelen anne Gülgün Demir'in ilişkiye dair pozitif söylemlerde bulunması kısa sürede gündem oldu. Gülgün Demir'in ikilinin kararlarına saygı duyduğunu ifade eden cümleler kurması magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başardı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftinden şu anda gelen yeni bir açıklama bulunmuyor. Sarıkaya aşkını gözler önüne seren paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER