Mert Demir Serenay Sarıkaya ile ayrılık iddialarına yanıt verdi

Son dönemin yükselen şarkıcılarından Mert Demir özel hayatı ile de gündeme gelmeye başlamıştı. Genç şarkıcının sevgilisinin Serenay Sarıkaya olması uzun bir süre konuşulmuştu.

Mert Demir Serenay Sarıkaya ile ayrılık iddialarına yanıt verdi

Mabel Matiz ile beraber seslendirdikleri Antidepresan adlı şarkıyla adını geniş kitlelere duyuran ve ardından hit olan pek çok şarkı çıkaran Demir'in Ateşe Düştüm şarkısının vokalini yapan ismin Serenay Sarıkaya olduğu ortaya çıkmıştı.

AŞKLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Bu gelişmeye ek olarak tarafların birbirine yakınlaştığı ve bir aşk başladığı iddia edilmişti. Bir süre iddia olarak magazin gündeminde yer alan bu haber sonrasında taraflar ilişkilerinin olduğunu doğrulamıştı.

Mert Demir Serenay Sarıkaya ile ayrılık iddialarına yanıt verdi

Ülke magazininin odak noktası olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ayrıldığı iddiaları ikilinin yeniden gündemde üst sıralara yükselmesine neden olmuştu.

AYRILIK İDDİALARINA NET CEVAP

Bu olay sonrasında ikilinin hayranları taraflardan gelece yeni bir açıklamayı beklemeye başladı. Söz konusu iddiaya cevap Mert Demir cephesinden geldi. Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile aralarında ayrılık gibi bir durumun söz konusu olmadığını "Yok, bir sorunumuz yok, her şey yolunda" diyerek duyurmuş oldu.

Ünlü şarkıcı haklarında sorulan diğer soruları ise yorgun olduğu gerekçesi ile yanıtsız bıraktı. Hayranlar ise tarafları yan yana görmek ve kendilerinden yeni haberler almak için sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu.

SONRAKİ HABER