Merih Demiral’ın eşi Heidi Demiral kimdir, nereli?

Türkiye-Avusturya maçındaki performansıyla dikkat çeken futbolcu Merih Demiral, özel hayatıyla gündeme geldi. Demiral'ın eşinin kim olduğu ve hayatı merak ediliyor.

Merih Demiral’ın eşi Heidi Demiral kimdir, nereli?

Başarılı futbolcu Merih Demiral, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Avusturya maçındaki performansıyla da çok konuşulan ünlü futbolcu Merih Demiral'ın eşi Heidi Demiral'ın kim olduğu araştırılıyor.

Futbolcu Merih Demiral'ın gündem olmasıyla eşi Heidi Demiral'ın kim olduğu, yaş yaşında ve nereli olduğu merak edildi. Heidi Demiral, sosyal medyada en çok aratılan isimlerden oldu.

Merih Demiral’ın eşi Heidi Demiral kimdir, nereli?

HEIDI LUSHTAKU DEMİRAL KİMDİR, NERELİ?

Model Heidi Lushtaku Demiral, 28 Haziran 1990 tarihinde Kosova’da dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik yıllarını İsviçre’de geçiren Heidi, çeşitli ülkelerde tanınan bir modeldir. Instagram hesabında 133 bin takipçisi olan Heidi, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Eşi Merih Demiral'ın maçını izlemeye gittiği anları, aile ve modellik fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan ünlü güzelin karelerine beğeni yağıyor.

Ünlü futbolcu Merih Demiral ile Heidi Lushtaku çifti, 2021 yılında dünyaevine girdi. Çift, 2022 yılında oğulları Kais Ömer’i kucaklarına aldı. Evlendikten sonra daha yakından takip edilen Heidi, sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Merih Demiral ile Heidi Lushtaku çiftinin aşk dolu halleri ise çiftin hayranlarını heyecanlandırıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER